Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Boeken

Hoewel Izola een uitstekende verblijfplaats is voor mensen die op vakantie zijn valt er te weinig over te zeggen om complete reisgidsen aan te wijden. In dat opzicht zal Izola zich nooit kunnen meten met Europese toppers als Rome, Parijs of Berlijn, maar dat hoeft ook helemaal niet. Vakantiegangers die er voor kiezen om hun vakantie in Izola door te brengen zijn helemaal niet op zoek naar een tweede grootstad waarin ze voorzichtig moeten zijn om hun geld niet afhandig gemaakt te worden.

 

Wanneer u op zoek bent naar een reisgids met informatie over Izola raden we u hoe dan ook aan om één van de onderstaande reisgidsen te ontdekken. Er zijn naar aanleiding van de populariteit van Slovenië als vakantieland heel wat reisgidsen verschenen met informatie over het land alsook over Izola. Op deze pagina hebben we de beste reisgidsen voor u verzameld.

Overzicht van reisgidsen over Slovenië & Izola:

- Dominicus Slovenië
Toen Slovenië in 1991 onafhankelijkheid verkreeg had niemand voor mogelijk gehouden dat het land zich in zo'n snelvaart zou ontwikkelen. Anno 2012 is Slovenië uitgegroeid tot een welvarend land die perfect weet te voldoen aan de grote druk die van Europa uit wordt opgelegd. De meer dan degelijke infrastructuur in combinatie met de gastvrije steden en prachtige natuur van het land heeft er daarnaast voor gezorgd dat het land een nieuwe bron van inkomsten kon aanboren, namelijk het toerisme. De reisgids Dominicus Slovenië is een interessante reisgids die barst van de interessante informatie over Slovenië en Izola. Een aanrader voor wie graag kennis wil maken met de wonderbaarlijke geheimen van het land Slovenië.

- ANWB Extra Slovenië
De ANWB Extra compacte reisgidsen komt met een heuse reisgids over het land Slovenië. De compacte reisgidsen van ANWB Extra staan vooral bekend om hun beknopte omschrijving van verschillende steden, bezienswaardigheden en andere wetenswaardigheden die worden aangevuld door een gedetailleerde kaart die achterin het boekje terug kan gevonden worden. De ANWB Extra Slovenië reisgids is een interessante reisgids boordevol informatie over Slovenië en die te koop is tegen een lage kostprijs.

 

- ANWB Gold Kroatië, Slovenië
ANWB Gold heeft er voor gekozen om de buurlanden Kroatië en Slovenië te verzamelen in één en dezelfde reisgids. Op deze website heeft u kunnen lezen dat Izola ideaal gelegen is wanneer u overweegt om een uitstap naar Kroatië en / of Italië te ondernemen. Door te kiezen voor de ANWB Gold Kroatië & Slovenië reisgids beschikt u meteen over alle informatie die u nodig heeft om uw reis naar Slovenië en Kroatië voor te bereiden. De ANWB Gold reisgidsen staan er om bekend een schat aan informatie te bevatten en dat is bij deze absoluut niet anders.

- 100% Kroatië & Slovenië
De reisgids 100% Kroatië & Slovenië combineert eveneens deze twee buurlanden. Steeds meer vakantiegangers kiezen er immers voor om een vakantie in Slovenië te combineren met een uitstapje over de grens. Vooral wanneer u in Izola verblijft is dit veelal geen enkel probleem. Kroatië ligt immers als het ware letterlijk om de hoek. 100% Kroatië & Slovenië is een interessante reisgids voor toeristen die van twee walletjes willen eten. We zijn er hoe dan ook van overtuigd dat deze reisgids u het water in de mond zal laten krijgen en u zal doen verlangen naar de volgende vakantie.

 

© 2012 - 2013 Izola.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren