Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op iedere webpagina die onderdeel uitmaakt van izola.nl. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer. Gemnu BVBA spant zich in om de inhoud van izola.nl op regelmatige basis te actualiseren en / of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat informatie op de website onvolledig / onjuist is.

Aansprakelijkheid
Gemnu BVBA heeft izola.nl met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Gemnu BVBA kan dan ook in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eender welke schade die het gevolg is van beslissingen die zijn genomen op basis van informatie verkregen via deze website.

Copyright
Het is in geen geval toegestaan om informatie van deze website over te nemen zonder daarvoor schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Gemnu BVBA. Enige uitzondering hierop vormt het nieuws. Nieuwsberichten mogen worden overgenomen vermits er een duidelijke bronvermelding naar onze website bij wordt geplaatst.

Links
Op bepaalde plaatsen op izola.nl kan het voorkomen dat er links geplaatst worden naar externe websites. Gemnu BVBA kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van dergelijke websites. Het is toegestaan om vanaf een andere website te linken naar een artikel / nieuwsbericht / ... op izola.nl. Het linken naar images op izola.nl is echter niet toegestaan.

© 2012 - 2013 Izola.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren